Stress, stress!

Ja, det är verkligen fullt upp här, jämt! Hinner inte med!

Igår var jag först på jobbmöte. Sedan tränade jag dubbelpass, först indoor walking och direkt därefter CxWorx.

Idag har jag haft lika fullt upp! För ca 1 tim sen landade jag i soffan efter en mycket intensiv dag.

Jag har storhandlat på Willys, handlat lite på Coop och Kvantum, tränat på gymmet samt möblerat om. Skulle egentligen tränat CxWorx även idag, men avbokade det. Insåg att jag inte skulle hinna med det också.

Har slitit med alla möbler här samtidigt som jag lagat mat, Jonas skulle hämtas på jobbet (jag har haft bilen pga storhandlingen), en maskin tvätt tvättas, diskmaskinen  tömmas och fyllas, tömmas och fyllas… Sedan skulle det dammsugas och torkas golv. Ner med lite saker i källaren, kasta samt sortera sopor. Åka till Coop (för andra gången idag) och där handla elkontakter och kritor. Sen hem och duscha och hänga tvätt och därefter VILA! Jag blir dessvärre irriterad och på dåligt humör av att stressa livet ur mig. Ett tag ville jag bara gråta!

Nu är det bara småfix kvar, såsom att fixa till sonens elkontakter (på hans rum), skaffa en kort tv-antennsladd samt fixa till internet (till samma rum), ”räta” ut lite sladdar i yngsta dotterns rum (HATAR sladdröror).  Sen måste jag ha tag i en liten tv, en dvd-spelare samt ett litet skrivbord till yngsta dottern.

MEN! Nu har alla iallafall barnen egna rum. Tjejerna har ju delat rum förut, men nu är det då verkligen på tiden att de får egna. Jonas och jag huserar nu i vardagsrum. Första natten att sova där nu inatt.

Just nu håller jag på att ladda iPoden, ska ladda över lite poddar på den sedan när Jonas jobbat klart (jag kan dessvärre inte göra det själv).

Imorgon ska jag träna indoor walking. Jisses så KUL det är! Vad vore livet utan träning? Svar: trist och tråkigt!

Nu blir det dock lite vila från träningen i 3 dagar. På torsdag slutar E förskoleklassen och på fredag slutar L & I nian resp. åttan. På torsdag ska jag äntligen få träffa min nya systerson, William! <3 Längtar!

Hägg! Fotad igår. Hoppas inte häggspinnmalen tar över. Men  det kan nog bli så, såg en massa kryp där. :/

 

3 Kommentarer

3 kommentarer

  1. Sandra skriver:

    Det är verkligen jobbigt att stressa, usch jag blir också arg och irriterad då. Jag stressa inte så mycket nu när man är hemma. Men jag kan känna inre stress när jag inte kan städa för jag gillar att ha det fint eller när tvätten växer till berg. Men nu njuter vi istället av vår William. Allt annat hinns med sen.

  2. Anna skriver:

    Shit! Blir stressad av att bara läsa inlägget! Skulle också vilja testa iw.
    Själv har jag och Lizzy kommit hem från en 4 km cykeltur.

    Kram

  3. Petra skriver:

    Shit du verkar ha fullt upp :) Jag vet hur det känns. och ibland måste man bara få vara :) Jag önskar dig en trevlig midsommar! Kram

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>