Sh’Bam 10 – recension

Var på Sh’Bam med äldsta dottern tidigare  ikväll. Det var ny release, nr 10, idag. Man hänger ju inte helt med i rörelserna så här första gången. Det kommer att ta några gånger innan det sitter. Men jag säger bara en sak: det var otroligt kul!

När varje låt tog slut så tänkte jag att ”det där var då en kort låt”. Tiden gick så otroligt snabbt, och vips så var passets 45 minuter slut. Sh’Bam slår då verkligen aeroebics med hästlängder!

Nu får vi vänta en vecka tills nästa gång, eftersom dottern inte får träna på gymmet inne i stan av någon anledning. Annars hade vi kört Sh’Bam även på tisdagarna.

På tal om träning så fick jag ikväll ett mycket glädjande telefonsamtal om att yngsta dottern (7 år) fått en plats på dansskolan! Jag ställde henne i kö där tidigare i höst och jag hade inte kunnat tänka mig att hon skulle få en plats där alla redan. En dag i veckan ska hon iväg och dansa. Både hon och jag blev jätteglada! Hon älskar verkligen att dansa, så jag hoppas att hon kommer att få kul där.

1 Kommentar

En kommentar

  1. alias anneli skriver:

    Så skoj! Jag tror mkt på att börja med ett intresse tidigt och hålla vid det, åtminstone några år! Då finns det stora chanser att det blir nå’t av det för framtiden kanske t o m!

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>