Lördag

Jag har skrivit en lista med diverse saker som vi måste göra här hemma. Eftersom både jag och Jonas är lediga denna helgen så tänkte jag att vi skulle börja beta av den listan idag.

Så först åkte vi till Mio för att hitta en hylla. Jag har tänkt att ha mina nagellack på den samt lite böcker med färgade ryggar.

Vi hittade en hylla på Mio. Det blev en sådan här, Star.

81910e5b-faf5-4ece-8dee-a8689f93a2c0

Efter det så körde vi en ”liten” runda med bilen. Vi åkte bl.a förbi i Munksund för att spana in lite intressanta hus och så. ;)

Sedan åkte vi till Pitsund. För mig blev det andra dagen i rad som jag var där. Men det är ju så mysigt där. Ska visa mina föräldrar det när dom kommer upp senare i sommar. :)

På tillbaka-vägen åkte vi till Coop och handlade till middagen.

Väl hemma så monterade vi upp hyllan som katten genast la beslag på.

IMG_0265

Nu har jag ändrat om lite i hyllan så att hon inte ska kunna hoppa dit och sätta sig. Elak matte, visst? ;)

Jag har även bytt plats på en tavla och rättat till den så att den sitter i mitten ovanför vår säng. Den förra tavlan och tillika tavelkroken satt inte centrerat. Men nu är det klart.

Jonas borrade upp en hylla i Idas rum. Så nu kunde vi bocka av 2 punkter på min ”att-göra-lista”.

Imorgon fortsätter vi med att beta av listan, men först måste vi till Clas Ohlsson innan vi kan göra det. Vi behöver lite mera skruvar och plugg, trots att jag har massor. Men dock inga som passar, tyvärr. På Clas Ohlsson ska vi även köpa skrivarbläck eftersom det snart är slut.

Jag ska skriva ut ett ord på pitemål samt ett recept på pitepalt på fotopapper och sedan rama in det. Jag har gjort båda i Pages. Busenkelt att göra sina egna prints istället för att beställa dyrt från nätet. Då får man ju också sin egna design.

Till middag åt vi potatisgratäng med fläskfile och sallad. Jag gör potatisgratängen efter DETTA recept. Så himla gott!

IMG_0258

IMG_0259

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>