17 september

Det var verkligen inte igår som jag skrev här. :D

Jag skrev pyttelite början av sommaren. Så vad har då hänt från då till nu?

Jo, bl.a detta!

Mina föräldrar varit hit på besök i slutet av juni. Det var roligt att få visa dom runt här, plus att dom ju även fick träffa Jonas föräldrar. Det var då verkligen på tiden!

Jag har haft semester i 4 veckor, varav jag njöt de mittersta 2 veckorna. De andra två (den första veckan och den sista veckan) så längtade jag bara tillbaks till jobbet. Det var samma sak förra året på min semester…

Jag och sambon har sett Bo Kaspers här i stan, på borggården, Furunäset (i slutet av juni). Vi har också sett på Euskefeurat (i slutet av juli) på PDOL, samt sett Arvingarna (i början på augusti) uppe på Spafyren på Pite Havsbad (då var även yngsta dottern med).

Bo Kaspers
Bo Kaspers på Borggården. 

Euskefeurat
Euskefeurat på Krokodil.

Arvingarna
Arvingarna uppe på Spafyren, Pite Havsbad.

Om några veckor ska vi se på Kent. Förhoppningsvis får jag se på Euskefeurat ÄNNU en gång (blir det för sjunde eller åttonde gången, tro? Börjar tappa räkningen, haha. Men jag blir aldrig less på Euskefeurat).

Vi har hunnit vara i Bodö, Norge. Yngsta dottern var med dit. På vägen dit passerade vi bl.a. Arvidsjaur och Arjeplog. Jag gillar verkligen Arjeplog. Blev alldeles varm i hjärtat nu när jag kom dit ännu en gång. Det är fint att köra mellan Arjeplog och upp till Norge. Älskar verkligen vyerna där.

Bodö är en jättefin och mysig stad som jag varmt rekommenderar ett besök till. Skulle velat stanna lite längre än vi gjorde bara. En vecka, minst. Vi bodde på ett mysigt hotell, Skagen Hotell. Det var ett riktigt familjärt hotell. Kändes precis som på mitt gamla jobb, Skoogs hotell, då det bara var lilla Skoogs. Nu har det verkligen vuxit och blivit Kust Hotell.

Bodö
Nyholmen Skandse, Bodö.

Bodö
Gågata i centrala Bodö.

Hurtigruten
Hurtigruten (Kong Harald) låg inne i hamnen. 

 

Efter att vi kommit hem från Bodö så gjorde vi inte så mycket mer känns det som. Det regnade i många dagar efter att vi kommit hem, så då tappade jag sugen lite. Jag tänkte nästan att sommaren var över då. :D

Jo, vi var till Byske Havsbad över dagen, samt körde inom Båtvik på hemvägen. I övrigt ville vi inte köra så mycket bil efter vår tripp till Bodö. :p Vi har knappt ens geocachat denna sommar. Vi har inte varit på Pitholmsheden en endaste gång i sommar.  Jag har inte heller badat något. Jag som älskar att geocacha, att vara på heden och att bada på Gläntan. Nästa sommar får det bli andra bullar. Om vi hinner då… ;)

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>