Nytt jobb!

När jag gick min usk-utbildning så var vi på besök på sjukhuset. Vi besökte bl.a dialysen, röntgen, kapellet, bårhuset samt sterilcentralen. 

När jag kollade runt inne på sterilcentralen så kände jag bara att ”wow – här vill jag jobba”. Men sen hamnade jag på mitt nuvarande jobb och fick en tjänst där. Men nu det senaste halvåret så har jag börjat se mig om efter andra jobb pga av många olika skäl. I slutet av januari/början av februari i år (minns inte exakt) kom en tjänst ut på sterilcentralen som jag naturligtvis sökte direkt. 

Jag blev uppringd och fick komma på intervju på sterilcentralen och då tyckte jag att jag svarade helknäppt. :D Men det tycker nog alla att dom gör på såna intervjuer. Sen blev jag uppringd igen och då ville dom att jag skulle komma och kika på hur dom jobbar för att se vad jag tyckte. Jag tyckte bara att jag fick en ännu bättre inblick i hur det är att jobba där. Så igår ringde dom igen och jag blev erbjuden tjänsten om jag ville ha den. Naturligtvis tackade jag JA direkt! 

Jag vet inte än när jag börjar där, jag har ju uppsägningstid på mitt nuvarande jobb och kan inte lämna hur som helst även om jag gärna skulle göra det NU för att få börja jobba direkt på sterilcentralen. Dom behöver mig dessutom nu genast.

Jag kommer bara att jobba dagtid på sterilcentralen! Man jobbar dock nån enstaka kväll, men då till kl. 19. Men INGA helger, storhelger eller röda dagar! Bara det är ju massor värt för mig! Så skönt att slippa att jobba helger, delade turer, storhelger och att riskera att få jobba julaftons kväll som jag absolut INTE vill. Men många julaftons dagar har jag dock jobbat. Nu kanske jag äntligen kan få åka hem till Blekinge och fira jul. Det har jag inte gjort sen 2011. Önskvärt vore att åka ner varannan jul. 

Det är mer regel än undantag att jag fått jobba någon dag varje storhelg. Ofta också varannan helg och många kvällar i veckan. Alltid jobba när resten av familjen är ledig. 

Så här ser det ut på en sterilcentral. —-> Klicka här: FILM

 

2 Kommentarer

2 kommentarer

  1. Tessan skriver:

    Åh vad roligt! Grattis!

  2. Helena skriver:

    Vad kul med ett nytt jobb! Det är absolut värt att slippa jobba helger och röda dagar även om det innebär att lönen blir ganska mycket mindre. Hoppas du kommer att trivas och lycka till! :)

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>