Löneförhöjning

Jag blev uppringd av min nya chef nu i onsdags. Det är så härligt när hon ringer och säger ”Hej det XXX på operation”. Jag kommer ju att tillhöra operationsavdelningen nu. Känns lite overkligt. :) Låter kanske knäppt, men det är lite som en dröm som gått i uppfyllelse, att få jobba där. Trodde inte att jag ens skulle få komma på en intervju där när jag sökte jobbet. 

Nåja, hon ringde iallafall för att ta reda på vad jag hade för löneanspråk. Det hade hon glömt att fråga mig vid intervjun. Jag hade kollat upp lite på vad jag kunde säga för en summa, nämligen 1500 kr extra mot vad jag har nu. Jonas tyckte att jag skulle säga det, men jag var tveksam. Men sen när hon då frågade vad jag hade för löneanspråk så tänkte jag att vad sjutton, dom kan ju bara säga nej till den summan. Så jag sa summan och hon skulle höra av sig dagen efter. Så igår ringde hon och sa att jag får den summan jag ville ha, PLUS 500 kr till, så att jag hamnar i fas med dom som jobbar på operation. Sen har jag ju har erfarenhet som uska också. Så 2000 kr plus i månadslön. Jag är nöjd! 

Dock så är det ju med blandade känslor som jag byter jobb. Jag kommer att sakna mina gamla kollegor väldigt mycket. Fikandet med dom och pratet om allt möjligt. Jag har ju verkligen haft världens bästa arbetskamrater på demensboendet. Jag älskar dom faktiskt. :p Men vi kan ju ändå träffas och umgås fast att jag inte jobbar kvar. Jag kan ju också gå och hälsa på på gamla jobbet när jag känner för det.

Dock så kommer jag INTE att sakna det tunga jobbet och den hemska stressen som varit där nu i snart ett år. Jag kan ju inte skriva så mycket om det för det är ju sekretess. Men det är tråkigt att det ska vara så underbemannat och stressigt. Det gör mig så ledsen. :( 

 

Jag med min nya lön. ;) 

1 Kommentar

En kommentar

  1. Tessan skriver:

    Åh vad roligt! Ska du jobba heltid då? Grattis igen!

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>