Längesen!

Är det nån som läser min stackars blogg numera? :D Tyvärr så är det glest med inläggen här. Tar mig aldrig tid att skriva något, tyvärr. Vet inte varför, det blir bara inte av helt enkelt.

Nu är denna helg snart slut och en ny spännande vecka tar sin början. Haha, jag skriver det lite ironiskt. Det har varit så mycket på jobbet de två senaste veckorna, så de flesta av oss är lite trötta för tillfället. 2,5 personer är sjuka på mitt jobb, så det blir mer än vanligt då. Men man kan ju inte hjälpa att man är sjuk. Men så känns det också som att de kör på för fullt ös med alla operationer också. Det är sällan vi har tid att sitta ner ens för en kort stund just nu. Jag längtar efter lite påskledigt.

Nåväl, denna helgen har sprungit iväg. Jobbade till 13.30 i fredags. Efter det handlade jag och tjejerna lite mat och sen lagade vi middag. Sen gjorde vi nog inte så mycket mer?

Igår var vi inne i Karlskrona och shoppade. Jag skulle ha lite överdelar, har ju bara 2 som jag varvar på kalas och sånt. Så jag behövde lite nytt.

Hittade endast en jacka på Amiralen Köpcentrum. Så vi körde in till centrala Karlskrona och till Kronan-gallerian. Hamnade i en affär som hette Cassels och OJ, OJ, OJ! Efter halva affären hade jag hittat 4 st överdelar som jag köpte. Gick inte ens in i andra halvan av affären, för då hade jag blivit ruinerad. :D Är dock sugen på att åka dit snart igen och shoppa mera… Vi hade betalat parkering för 3 timmar, men efter bara högst 1 timme var vi klara med inköpen.

Idag har Jonas och jag geocachat lite. Tyvärr så hittade vi inte så många. 2 av dom vi skulle ta satt högt upp, irriterande. Måste snart planera in en bra geocachingrunda där vi kan hitta många på en och samma dag.

Nästa helg blir det troligtvis IKEA i Älmhult, om skattepengarna hinner komma innan dess, vill säga. Vill inte nalla av mina sparpengar. Nästa helg är det även kalas igen, kul. :)

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>