Denna helgen

Jag hade ledig fredag (händer varannan vecka) i fredags så för mig började helgen efter arbetsdagens slut i torsdags. Jag flexade ut kl. 15.45 eftersom Emmy skulle klippa sig kl. 17.

Fredag: Vi bytte till sommardäck. Så skönt att få en lite tystare bil. Vädret i fredags var soligt men blåsigt. Jonas klippte till balkongmattan och monterade två av balkongmöblerna.

Lördag: Dagen började med att jag och tjejerna och köpte frukostbröd på Mandeltårtan och på Contan.

Efter frukosten monterade Jonas balkongbordet. Vi var och köpte stearinljus och ny kattsand. (Vi använder Ever clean som kattsand och vi byter den en gång i månaden. Men plockar såklart bort kiss- och bajsklumparna flera gånger varje dag).

På eftermiddagen var vi på 17-årskalas för ena systersonen. Det var trevligt som alltid att träffa familjen och bli bjudna på mat och fika. :)

Efter kalaset monterade Jonas resterande av balkongmöblerna. Vädret har varit lite varmare än igår (fredag) men det har blåst även idag.

Söndag: Vi åkte till Plantriket och köpte blommor till balkongen. Vi har även ätit säsongens första kulglass, vi köpte den på torget.

Efter det var vi och veckohandlade för halva kommande vecka.

Vi hann också med att geocacha lite. Vi skulle testa att ta en geocache som vi tror ligger i vattnet, men när vi nästan var framme så höll Jonas på att trampa mitt på en skäggdopping (tror vi iaf) som låg och ruvade på sina ägg. Så vi lämnade området illa kvickt. Vi ville ju verkligen inte störa, och inte heller bli överfallna av uppretade fåglar. Vi får återkomma senare i sommar.

Vädret idag har varit varmt och soligt! Härligt! Avslutar med en bild på den färdigpimpade balkongen. Nu ska jag strax gå och lägga mig, ny jobbvecka om några timmar. I skrivande stund regnar det ute. Det gör inget, regnet behövs. :)


Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>