App-tips!

Jag är inte betald för att skriva detta inlägg, jag är helt enkelt bara NÖJD!

Det hela började med att min yngsta dotter ville ha nån app för att kunna lyssna på ljudböcker. Mitt val föll på Nextory. Både hon och jag har ett eget konto där. Det kostar mig 199 kr/månaden. Till en början använde jag det väl inte så mycket.

Men så började jag läsa dom Lars Kepler-böckerna som jag hade hemma i bokhyllan. Men eftersom de var så jäkla bra och spännande så ville jag lyssna i bilen på väg hem från jobbet (vill inte lyssna när jag kör dit, för då lyssnar jag på morgonradion på P4 Blekinge, det är så mysigt).

Så jag började lyssna lite där. Men det var så bökigt att koppla upp mig på bluetooth-systemet i bilen, det tog säkert 10 minuter innan jag kunde börja köra hemåt, så då struntade jag i det. Då började jag istället läsa i appen så fort vi hade rast på jobbet. Det funkar bra och jag läser numera oftast varje dag på rasterna. Läser också i sängen varje kväll. Då använder jag min iPad till det.

Denna veckan har jag varit hemma på jobbet pga sjukdom och har då hunnit läsa lite med appen i min iPad. Jag håller på med flera böcker på en och samma gång nu. Men idag har jag läst bara i en bok; ”Avdelning 73” av Sofie Sarenbrant. Har i princip läst ut hela boken idag. Har också hunnit börja på hennes nästa bok ”Tiggaren”.

Så jag vill varmt rekommendera appen Nextory. Jag som alltid har haft flera bokhyllor med böcker, har börjat göra mig av med böckerna när jag läst ut dom. Alla Kepler-böcker gav jag t.ex. till en arbetskamrat. Jag läser ju sällan om en bok när den är utläst. Har vissa böcker som jag dock vill spara, men jag har tänkt att vi ska skaffa oss en mindre bokhylla med dörr, så att dom inte syns.

Dessutom betalar jag ju 199 kr/månad, och det får jag inte många böcker för om jag vill köpa dom bara för att läsa en gång.

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>