Oktober

Första dagen på denna månad. Det är även första dagen som jag åter igen börjar äta D-vitamin (äter det oktober-mars/april). Nu i sommar så köpte jag ett nytt märke att testa, ”Puori” heter det. Det är Dietdoctor som tipsar om det.

När jag köpte D-vitaminet så köpte jag även magnesiumet som han även tipsar om där på den sidan. Magnesiumet har jag ätit nu i några dagar.

Idag har jag betalat för ännu ett år på webbhotellet. Ibland tänker jag att jag inte längre ska ha kvar bloggen, men vad är egentligen 288 kr på ett år… Har ju ändå skrivit en del här, så det är ju kul att ha kvar.

Just nu provkör vi den nya toppmatade tvättmaskinen som köptes i helgen. Elon kom och installerade den idag. Vi har en tvättstuga här i hyreshuset, och nu är det Ida som skött tvättandet här hemma, hon är arbetslös och gillar att tvätta. :D

Men snart ska hon ut på nån aktivitet i AF:s regi, så då blir det bökigt med tvätten. Jag har INTE lust att tillbringa mina kvällar efter jobbet i tvättstugan. Så då fick det bli en egen maskin igen.

Nu blir det snart sängen för mig, klockan är 20.30 och min klocka ringer 05.00. Då är det dags att stiga upp och gå till jobbet igen. Idag hade vi för övrigt en VÄLDIGT rolig dag på jobbet med mycket skratt, det var t.o,m så att tårarna rann (av skratt då alltså).

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>