Sömnlös

Nu är det så här sent igen, klockan är närmare 03 när jag påbörjar detta inlägg. :/

Jag var ju så duktig och la mig i någorlunda vettig tid för en stund sen, men jag lyckades inte somna. :( Så efter att ha legat och funderat och tittat ut i sovrumsmörkret en bra stund, så klev jag upp och satte mig vid datorn igen. Några av mina nätvänner (?) är ännu vakna så de får hålla mig sällskap ett tag till.

Jag hade som sagt en del tankar som snurrade runt (what’s new?) och som jag först funderade på att blogga av mig här, men vid närmare eftertanke så tror jag nog att jag avstår från det eftersom det känns lite för ”privat” ändå. Men samtidigt så vill jag inte lasta på för mycket av det där på annat håll heller, det kan kanske blir tröttsamt i längden för ”mottagaren”. :-(

Men jag önskar att jag inte funderade så himla mycket på saker och ting, det hade varit skönare att bara kunna ”flyta med”. Men tyvärr så är jag inte en sådan person. Ibland blir det nästan så att jag t.o.m. tenderar till att överanalysera istället (vilket jag skäms för faktiskt), speciellt de dagar då mitt självförtroende är lite lågt.

Nåja, jag ska väl försöka att tänka på annat nu och så småningom testa att somna om igen.

Jag avslutar med att lägga in en låt som jag hörde på min lokalradiostation (SR P4 Blekinge) för första gången igår, och som jag fastnade för direkt, nämligen ”The Journey” med Dolores O’Riordan. Inte undra på att jag gillade den, Dolores är sångerska i The Cranberries, en grupp jag tycker mycket om.

2 Kommentarer

2 kommentarer

  1. Jonas skriver:

    :( Jag hade också svårt att somna igår. Det känns ibland så snurrigt om så mycket, men vi får ta det senare. Kram! :)

  2. Micke skriver:

    Det är fler som är lite sådär ”funderande” men går inte direkt ut över sömnen på mig utan jag slocknar på 5min sen jag lagt mig.

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>