Hej kära läsare!

Jag är en person som är en avslutare. I förra årets utmaning gick jag i mål.

Men i årets utmaning hade jag drygt 120 bilder kvar att lägga upp när jag var i början av november. Men så gick min kamera sönder, den råkade falla i golvet. Då hade jag bara en gammal iPhone3 att fota med och dessutom var ju november en sån tråkig månad att fota i, så då tappade jag helt fotosuget.

Jag har fortfarande ingen egen kamera. På julafton lånade jag sambons, men det är ju inget kul att inte äga sin egen kamera. Jag har ju alltid ägt en kamera liksom, detta har jag gjort sen jag var tonåring och då hade jag en sån här gammal analog kamera.

Det är väldigt tråkigt att skriva att jag dessvärre inte kommer att kunna komma i mål detta år. :( Jag är ju som sagt en avslutare.

Jag kommer inte heller att vara med i 2015 års utmaning, tiden räcker helt enkelt inte till, och någon egen kamera har jag ju som sagt heller inte än. Vet inte när jag kommer att ha råd att köpa en heller.

Jag vill tacka Gunilla och Janicke (som är admins) för en trevlig tid med denna utmaning. Jag vill också tacka alla er som kommenterat mina bilder här på denna blogg! Tack för era fina kommentarer här och tack för att jag fått titta på era bilder.

Jag har en vardagsblogg som jag kommer att uppdatera lite då och då (http://www.ulliso.se/blog). Kommentera väldigt gärna där också.

 

Kommentera