Runkeeper-appen

Igår laddade jag ner en app som heter Runkeeper. Vi testade den igår kväll, när vi gick till gallerian (jag behövde ha en ny burk kokosfett som finns att köpa på Life). När vi kom hem igen så kunde jag se en massa statistik på min Runkeeper-sida. Kul för en statstik-nörd som jag.

Idag hade jag den på när jag gick min raska promenad. När jag kom hem så kollade jag in statistiken. Så här såg det ut:

Jag gillar särskilt den undre statistiken med elevation (höjd)/pace (takt). :) På måndag ska jag gå ännu en runda. För i helgen ska jag jobba, så då blir det inga motionsrundor, det räcker så bra med det jag gör på jobbet.

3 Kommentarer

3 kommentarer

 1. Jonas skriver:

  Ja, och att man kan peka i diagrammet nedanför och se var på rundan man var då. :D Det blev en del uppför där på slutet med Strömlidabacken. ;)

 2. Micke skriver:

  Aha.. såg ju bra ut det där. Jag har knappt testat. Har aldrig GPS på just (drar ström).

  Men jag måste ta en titt som sagt.

  Hur fick du ut bilden?
  Är du reggad på sidan där med eller vad?

 3. Micke skriver:

  Ahhh.. läser man dåligt så blir det ju frågor. Du skriver ju du ser det PÅ sidan.

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>