Glad och lättad!

Igår var jag på mitt förra jobb och gav mina arbetskamrater på min avdelning presenter (en massa godis) och en blomma. Lämnade även upp lite annat godis till personalen på hela huset (det finns ju 4 avdelningar) i personalens fikarum. 

Jag tömde även mitt skåp på jobbet. 

Idag var jag dit igen för att träffa chefen och lämna igen mina 2 jobbnycklar (huvudnyckel och medicinskåpsnyckel) samt ”blippen” (som man använder för att komma in på de boendes rum). Direkt jag kom in på chefskontoret så reste sig chefen och gav mig en stor kram. :) Denna chef är ny sen i december, och jag gillar henne mycket, hon är en toppentjej som är en bra chef. Det har jag även sagt till henne att jag tycker. :) Det är alltid bra att tala om för människor att dom är toppen (tycker då jag iallafall). Den andra chefen var tyvärr inte där idag. Hon är lika bra hon. :) 

Vi pratade lite om jobbet och det kändes toppenbra när jag lämnade det gamla jobbet. Känns skönt att ha avslutat på ett bra sätt där. Men jag känner verkligen att jag gjorde helt rätt som bytte jobb, trots att jag hade toppenchefer och dom allra bästa arbetskamraterna. 

Den 4 maj ska jag ut och äta med dom. :) Det ser jag fram emot. Vi ska även träffas i höst och hitta på något. Men där emellan lär det bli nån fika eller två också. :) 

1 Kommentar

En kommentar

  1. Tessan skriver:

    Hoppas du trivs på ditt nya jobb! ? Vi har äntligen fått en chef nu som verkar kanon bra!

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>