Lördag

Igår fick vi ett felmeddelande på vår bil när jag och döttrarna var ute och körde. Vi var nära hemmet, så jag körde direkt in på parkeringen. 

Jonas fick en tid för service på onsdag nu till veckan, men det är lite dumt att köra då. Vi jobbar ju båda två. 

Så vi bestämde oss för att köra in den till verkstan i Karlskrona idag. Som tur väl var så kunde vi låna mina föräldrars bil. Jonas fick köra efter mig med vår bil. Vi bestämde att han skulle blinka med helljusen om det skulle vara något med bilen. Ida fick hålla koll på det i sidospegeln, jag var ju tvungen att hålla koll på vägen framför mig. 

Som tur väl var så gick det bra att få bilen in till Karlskrona utan strul. Nu ska vi bara se vad som är felet och hur mycket det kostar. Vi ska ju köpa en mindre och lite nyare bil, men helst inte riktigt än.  

När vi hade kört in bilen dit så passade vi på att veckohandla på Ica Maxi, inte kul att göra det utan bil sen. 

1 Kommentar

En kommentar

  1. Ina skriver:

    Hoppas inte att det blir alltför dyr…med att repetera bilen…

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>