Fredag

Äntligen är denna trötta vecka slut. Jag har verkligen varit extra trött, och det redan sedan förra helgen. Då tvingade vi (jag och maken) ut oss på lite geocaching. Alltid skönt att få komma ut och röra sig i naturen.

Jag jobbade kväll i måndags. I tisdags morse skulle jag jobba dag, men kände mig yr när jag klev upp, så jag stannade hemma från jobbet. Var hemma från jobbet även på onsdagen. Sonen fyllde även år i onsdags, 23 blev han. Fikade här hemma på kvällen, barnens pappa var här och fikade med oss.

Sen jobbade jag då kväll på jobbet igår. Det gick bra, men var verkligen jättetrött. Samma imorse, jag väldigt trött när alarmet ringde kl. 04.50, men jag var ändå lite piggare på jobbet sen. Jag, Emma och Kattis jobbade på bra idag, så vi gick hem kl. 14. Skönt att köra bilen hem i dagsljus. :)

Tänkte avsluta med lite bilder.

Julklapp från äldsta dottern. Jag älskar denna oranga serie från Rituals.

Julklapp från sonen. :) Hoppas få tid att spela lite mer snart. :)
Julafton hos mina föräldrar. :)

Håkis tar igen sig på julafton. :)
Vår gran. Det är en plastgran från Clas Ohlsson. Fick den av Jonas föräldrar 2016.
Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>