Måndag

Ja, så var det måndag igen. Det rullar på hemskt fort, tycker jag.

I helgen har jag jobbat på hotellet. I lördags hade jag lagom att göra, igår hade jag det desto stressigare. Jag har varit helt ensam med att städa rum båda dagarna, och det frestar på. Oftast är vi två som jobbar ihop och då turas vi om så att man i vartannat rum bäddar resp. städar toaletten. Nu fick jag göra allt själv. Räknade ut att jag bäddade 13 sängar igår, varav en hemsk våningssäng. Jag fick ont i höger axel, så det plus en annan sak, gjorde att jag kände mig irriterad nästan hela arbetsdagen igår.

Igår bjöd Jonas föräldrar på middag, vi lagade köttfärsbröd.

I lördags eftermiddag åkte vi till Jävre och fyren där. På dörren stod det att man kunde få låna en nyckel i Ica-affären så vi gick dit och lånade den. (Ica-affären heter förresten E-Fyren. Lite vitsigt namn de fått till där, dels ligger den ju vid fyren, men även intill E4). Vi gick upp i fyren. Jag gick dock inte hela vägen upp, feg som jag är. ;) Men Jonas gjorde det.

Här är en av bilderna som jag tog. Mer bilder kommer senare.

Jag har nu börjat skriva matdagbok på matdagboken.se (tack för tipset, Anna). Jag har skrivit 4 dagar i rad nu. De tre senaste dagarna har jag legat på minuskalorier. I fredags låg jag dock först på plus, men på kvällen bestämde vi oss för att åka till Statoil för att handla nåt godis, så då hamnade jag på minus. Idag har jag iallafall gott om kalorier kvar, så då ska jag förhoppningsvis inte hamna på minus. Jag har motionerat i totalt 1 timme idag också.

Jag äter mer än jag trodde, inte konstigt att jag känner mig tjock. Men med matdagboken ska det bli ändring på detta hoppas jag.

4 kommentarer

  1. Micke skriver:

    Nu känner ni kanske igen den på bild då, jag postade ju en i somrast, nån gång runt 5-6 augusti men inte ens karl du bor med visste ju vart jag var ;)

  2. Jonas skriver:

    Haha, jag visste ju visst var du var. Jag skrev ju det på din blogg, Micke. ;)

  3. Anna skriver:

    Ååååh, vad du har fångat denna bild!

    // Kram Anna

  4. h skriver:

    Jävre minsann, jag har många minnen från Jävre från min barndom, vi var ofta och hälsade på våra kusiner som bodde där :)

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>