1:a advent

Jag har jobbat på hotellet hela helgen. Idag hade jag förberett mig på att få jobba till kl. 17 eftersom hotellet hade ett skyltsöndags-arrangemang där man bl.a. fick pyssla, baka pepparkakor och fika. Men vid 14.30 så tyckte Annelie att jag slitit nog, så då fick jag gå hem. :) Det tackade jag för, för då hann jag och Jonas gå på julskyltningen tillsammans. Här uppe är det mycket mysigare än hemma i söder, tycker jag.

Jag har för övrigt pratat med två kändisar i helgen, det var trevligt. ;) Jag är inte så van att få se kändisar, så jag tycker det är kul när jag väl får se någon och då i synnerhet få prata med dem. :p Särskilt när de är så trevliga som dessa två var. :)

Fler bilder finns på min FLICKR. Där finns t.ex. bilder från fredagens godisfixande, då jag gjorde egen ischoklad. Tänkte göra mintkyssar också, men jag misslyckades med alla tre satserna som jag gjorde. Mycket irriterande. :(  Kommande vecka ska jag prova att göra kalops för första gången. Såg nämligen att Ica Kvantum har billig högrev nu i veckan.

2 Kommentarer

2 kommentarer

  1. Härlig julstämning!

  2. Micke skriver:

    Åhh, är det så kändistätt där hos er? ;)
    Det blir lite mer jul-stämningsmys-med snö och alla ljusen ja än massa slask. Fast det är väl ganska vitt ”där hemma” nu med antar jag..

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>