Tidig söndag

Nu har lördagen gått över till söndag. Vi sitter här och lyssnar på Spotify i ett varsitt par hörlurar. :p

Lördagen gick i matens tecken. Vi testade en ny maträtt ur Jonas bok ”Eat the meat”. Den är skriven av Jonas Borssén (som för övrigt är son till Jarl Borssén).  Detta recept testade vi:

Vi hade dock inte kalv, utan vi använde oss av picnicbog som Jonas tärnade i grytbitsstorlek. Vi hade jalapenos och creme fraiche vid sidan om.  Till detta serverades vanligt ris. Detta var verkligen jättegott, så vi kommer absolut att göra det fler gånger, det är då säkert. :)

Jag har också gjort bountygodis idag. Så här såg det ut:

Till sist bjuder jag på en bild över Piteå centrum. Fotade det för en liten stund sedan:

Idag, söndag, är det tydligen EFIT. Jag funderar på att vara med. Faktum är att jag redan knäppt första bilden, i samband med att klockan slog 00.00. Får se om jag fullföljer det hela, vi lär sova bort ett antal timmar sedan nämligen. ;) Men jag ska göra ett försök.

2 Kommentarer

2 kommentarer

  1. Jonas skriver:

    Inte dumt att vi har kvar ännu ett köttrecept att prova av honom imorgon också då. ;) Vi får väl se om det smäller ännu högre än det här eller inte. :)

  2. Linda skriver:

    Å, vad gott med bounty godis!

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>