Skott

Så här ser vår gran ut nu.

Jag tycker att det är synd att kasta ut den. Men till slut måste vi väl.

Idag lagade jag en ny rätt, snabba kyllingen. Till det hade jag en liten klick quinoa samt massor med blomkål.

Nu ikväll testade jag att baka ytterligare ett LCHF-bröd. Jag har testat Ooopsies (för mycket äggsmak) och fiberhuskbröd (dessvärre hade det en ”gelig”, otäck konsistens).

Men nu hittade jag ett recept där jag gillade brödet. Här kommer receptet:

Ingredienser:

2 dl Sempers pofiber (finns i större matbutiker, titta i glutenfritt-hyllan)
5 ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk bakpulver

Blanda allt och låt svälla några minuter. Klicka ut ca 6 ”klickar” på en bakpappersklädd plåt. In i ugnen i 200 grader i 15 min. Klart.

Jag är nöjd att jag hittat ett bra recept. :) Jag får ta med mig en skiva till jobbet de dagar jag jobbar.

Till sist avslutar jag med ett musiktips: I’m not in love med Crystal Castles feat Robert Smith.

1 Kommentar

En kommentar

  1. Jonas skriver:

    Ja, det sista brödet nu var det godaste. :) Som sagt, kanske 1/2-1 tsk salt i och/eller brödkryddning så tror jag det blir lite extra smak i det också. Det var nog på vippen att smaka äggigt, men gjorde det inte riktig ändå. :)

    Ja, synd på granen med sina fina, ljusgröna skott med mjuka, unga barr. Jag tycker alltid att det känns lite synd att skiljas från dem när man har tagit hand om dem, och de mår så väl. Inte har den ju hunnit börja barra så mycket heller.

    Hoppas att du känner att du har mer ork för att handla imorgon. Jag tror i alla fall att det ”varma” vädret skulle hålla i sig.

    Puss och kram! <3

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>