Söndag

Idag var det verkligen fint väder ute. Vi kom oss äntligen ut på isen här utanför. Det var skönt att få komma ut och röra på sig en stund.

Vi var lata och åt middag på Golden Dragon. Jag tog chilikyckling och lite ris. Vågade inte äta upp allt ris eftersom min mage riskerar att braka ihop av för mycket ris. Det är ju en fördel med LCHF-maten, min mage mår så mycket bättre nu när jag plockat bort all potatis, pasta och nästan allt ris. Jag är så svag för ris, det är svårt att avhålla sig helt, men jag äter lite grann. Absolut inte som förr, då jag kunde fylla halva tallriken med ris. Nu ser jag riset som ett tillbehör som man ska ta bara lite av.

Efter maten så kände vi att vi absolut inte ville åka hem och sätta oss, så vi åkte ut till Jonas föräldrar en stund. Där fick vi kaffe och en semla. Jag åt dock inte upp hela semlan, det är samma där, jag kan inte äta för mycket mjölprodukter numera.

Till sist en bild på några lyktstolpar ute hos Jonas föräldrars hus. Jag blev väldigt nöjd med att få till ”stjärnor” av lyktorna.

Jag har laddat upp lite nya bilder HÄR.

 

3 Kommentarer

3 kommentarer

  1. Ina skriver:

    Heeejj!! Va kul att du lämnade tasstryck på min blogg och att du brukar läsa min blogg :D. Välkommen åter! kraamm!

  2. Anna skriver:

    Låter som en rätt skön söndag!

    Har inte gått nere på isen än.

    / Kram

  3. Micke skriver:

    Det är nästan så jag undrar om du är sjuk..
    Jag läser ju att det var skönt ute på isen ;)

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>