Ett vanligt inlägg!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett vanligt inlägg. Jag är ju med i fotoutmaningen 365foton som ni nog märker. Tyckte att det var passande för mig att vara med i, jag som fotar ett antal tusen bilder per år.

Nåväl! Jag har precis gjort min spelrunda i mobilen, som vanligt så här vid läggdags. Jag spelar Wordfeud, Quizkampen och Songpop varje dag.

Jag bloggar via mobilen nu, det tar sin tid för det är lite plottrigt att skriva så jag måste ofta backa tillbaks.

Igår kväll (onsdag) så startade mitt gym upp aerobics, så jag var där och testade. Jag gick på aerobics 2 ggr/vecka 1992-1994 och älskade det. Det fanns inte så stort gruppträningsutbud på den tiden. Alternativen som fanns i min stad då var vattengympa och step-up (motsvarande bodystep numera).

Nu gled jag iväg lite här! Aerobicsen var svår med alla stegkombinationer (och då är jag inte helt novis vad det gäller sånt) och alla snurr. Jag har svårt att snurra och samtidigt köra snabba steg numera. Blir så yr. :(

Jag kommer nog inte att ge aerobicsen fler försök. Nä, jag kommer att fortsätta med att bara köra Bodyvive och Sh’Bam i nuläget. Det sistnämnda kommer med en ny release (nr 10) ikväll (torsdag). Jag och äldsta dottern ska dit. :)

Nu är det dags att runda av här! Klockan ringer om några få timmar! Gonatt! :)

1 Kommentar

En kommentar

  1. Helena skriver:

    Det blir lätt så att fotoutmaningen ”tar över” i bloggen -jag har märkt det i min egen också. Men kul är det! :)

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>