79 av 100 – helgen som varit

Det börjar närma sig slutet på Blogg100-utmaningen. Bara 21 inlägg kvar nu. Jag ska inte haka på fler såna här saker sedan, har inte tid. Särskilt inte nu när våren och sommaren är på gång, då vill jag verkligen inte känna mig fast vid datorn. Men jag är ju en avslutare, så därför  vill jag inte sluta mitt i.

Nåväl, jag skulle skriva lite om helgen:

I lördags var vi och kollade en snabbis på YOHIO när han var på snabb-besök i Småstaden.

På eftermiddagen hade båda döttrarna en varsin kompis här hemma. Vid 15 blev Emmys kompis hämtad och då följde E med hem till kompisen. Idas kompis stannade och åt middag med oss. Emmy ringde och ville sova hos kompisen, men när jag skulle köra hem Emmy för att hämta sovgrejer så hade hon ändrat sig, hon ville inte sova över. ”Jag är ju inte van att sova borta och sedan vill jag vara nära er” sa hon. :)

Idag, söndag så var vi och grattade Jonas bror Micke som snart fyller år. Han blir 28 år. Lika trevligt som vanligt. :)

Efter det kalaset så körde vi Emmy till en klasskompis kalas, ett badkalas i Hortlax simhall.

Jag funderar på hur jag ska ordna kalaset för Emmy när hon fyller år i höst. Vi bor så trångt, så det funkar inte att vara här hemma. Kanske blir det ett bowlingkalas?

NÄ, nu är det dags att logga ur och gå och lägga mig. Borde gjort det redan för över en timme sedan, men jag ville slänga upp detta inlägget först.

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>