85 av 100 – min födelsedag

Började min födelsedag med att jobba i 7,5 timmar. Inte så roligt, men ibland infaller ju födelsedagar på den dagen man råkar jobba. Jag orkade inte heller leta rätt på någon som kunde jobba för mig.

Nåväl, på kvällen var vi ute på Challenge och åt mat med Jonas föräldrar och hans syster med familj. Vi valde att göra så, för vi har det så hemskt trångt hemma hos oss. Inte kul att bjuda på mat och att alla sedan ska behöva sitta och äta trångt och obekvämt vid vardagsrumsbordet. Inte heller så roligt att dela upp firandet, för det är kul att kunna träffas allihop. Nåväl, det var iallafall jättetrevligt på Challenge.  Jonas pappa bjöd oss på en drink, jag och Jonas tog en supergod Grasshopper.

I sommar har jag tänkt att ha kalas för min familj och släkt nere i Blekinge.

Idag skulle vi ha rest på en resa mot Norge tillsammans med Jonas föräldrar, men det blev inställt eftersom Jonas mormor gick bort helt oväntat inatt. :( Vi får göra det en annan dag.

 

1 Kommentar

En kommentar

  1. Anna skriver:

    Verkar ha varit en underbar dag!
    Själv börjar jag bli orolig över vädret till min dag. Brukar ha tur med det. Men som det ser ut nu och känns, så börjar man ju undra…

    // Kram

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>