Och nu blir det reklam!

Det har varit kul att få mail på sistone eftersom jag fått en hel massa erbjudanden från Buzzador. Nu kom jag dock endast med i en av dom, men det gör inget. Kul att det händer mycket där nu!

Men jag fick iallafall vara med på att buzza ost! Det är ost från Arla och jag fick välja mellan ostarna Hova eller Tidan. Jag valde ju givetvis Hova eftersom den är fetast. Mycket fett ska det vara. :p I mitt hem kommer det inte in några magra produkter av typen ”lätt” eller ”light”.

Nåväl! Osten då, hur smakade den, kanske ni undrar? Jag har bara hunnit smaka en gång, men jag gillade den. När jag äter ost så brukar jag oftast skiva upp några (många!) skivor ost och äta bara som dom är.

Så omdöme hittills: toppen!

Skulle du också vilja testa saker gratis via Buzzador? Då får du gärna skriva din e-postadress i en kommentar, så ska jag bjuda in dig. :)

1 Kommentar

En kommentar

  1. Tessan skriver:

    Jag fick prova keldas grytbaser och fruktdrycken. Hade hoppats att jag skulle komma med i ang tvättmedlet! Men icke! :/

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>