Lördagssvammel

Jag vaknade vid 11 ungefär, men låg och slumrade en bra stund till. Efter kl. 13 nångång så vaknade jag av ett sms från Jonas, så då kändes det dags att kliva upp.

Jag drog på mig träningskläderna (4 lager på överkroppen, jag vill ju inte motionera i min vinterjacka) och gick ut på en 45 minuters rask promenad. Nu ska jag ha bort 6 kilo till att börja med (men vill ha bort 11 kg totalt). När jag gått ner 6 kilo så hamnar mitt BMI på 25 (har 27 nu). Jag ska ha vägdag på fredagarna.

Har därför lagt till en ny kategori, ”Vikt”, här i bloggen. Inbillar mig att det kan sporra mig om jag bloggar om det då och då. ;)

Sen duschade jag och åkte bussen ner till Ica Maxi där jag bl.a. handlade ingredienser till tzatziki. Jag mår så illa varje gång jag åker buss, eftersom det alltid luktar så illa där. :(

När jag kom hem så gjorde jag baconlindad kycklingfile och hade tzatziki till det. Ikväll ska jag dricka några öl.

Imorron ska jag tvätta i tvättstugan. :( Ska även fortsätta min påbörjade utrensing av saker här hemma (inför det som komma ska ;) ) och försöka få bort en del till ”Guldhamstern”. De tar emot saker man inte vill ha och säljer det vidare. Alla pengar de får in går till Barncancerfonden. Känns skönt att göra en välgärning, samtidigt som jag blir av med saker som jag inte längre vill ha.

6 kommentarer

  1. Jonas skriver:

    Lycka till med viktjobbet, jag tycker du gör det så bra med dina försök! :) Och det har ju gett utdelning tidigare också. :) Hehe, det låter som att du är så känslig för lukter, om det på bussen. :D Jag mådde inte illa när jag åkte den, men det kanske är skillnad ibland? Eller också är du känsligare än mig på det. :) OK, bra att ha börjat med utresningen i tid. Jag borde väl också, hehe. Kram, kram och massa pussar! <3 <3

  2. ulliso.se/blog skriver:

    Det luktar värre vissa dagar. :S Typ ofräscha kroppsodörer. Ja, du får kanske börja lite smått. ;)

  3. Micke skriver:

    Fast dricka flera öl bättrar väl inte på viktnedgången…väl? ;)

    Jag har gått upp en massa sen i höstas känner jag själv, men väger mig ju aldrig men det syns/känns. Gubbe med kula nu du..

    Kycklingen såg helsmarrig ut!

    P.S. Idag har jag iaf söndag ;) D.S.

  4. Anna skriver:

    Åh, skönt med sovmorgon!
    Duktig du!
    *heja heja*!

    Maten såg smarrig ut!

    // Kram

  5. Helena skriver:

    Vem av er är det som kommer att flytta? :)

  6. Sandra skriver:

    Vad är ”guldhamstern” för något?

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>