Måndag

Idag har jag inte legat i som jag brukar. :D Hade bestämt att ta det lite lugnt idag.

Vi var bara iväg till Djurmagneten med Emmys kanin Herman. Han hade lite vassa klor, så han fick ta bort lite. Han är 3 månader nu.

Sen satt jag här hemma och la över en massa gammalt som jag haft på ett antal usb-minnen. La över det till min nya, externa hårddisk på 1Tb som jag köpte i förra veckan. Ska fortsätta att lägga över lite annat där också senare. Har en del att göra nu de kommande dagarna. Återkommer nog om det i senare inlägg.

Kl. 17 var vi bjudna på middag hemma hos Jonas föräldrar. Det är alltid lika trevlig. Idag var det extra trevligt eftersom Jonas bror Micke är här ”hemma” med sin sambo Micke. Dom bor annars i Stockholm där de har en klädaffär. Så dom var också där, plus Jonas syster Anna med maken Björn. Deras barn var upptagna med annat idag, så dom kom inte.

Vi fick kyckling med ris och currysås. Jättegott! Skönt att slippa laga mat också.

Väl hemma igen så såg jag och Jonas på Emil Hansius senaste YouTube-video. Som vanligt så får vi skratta mycket. :D

Imorgon ska jag veckohandla tillsammans med alla pensionärer på Coop. Kanske åka och lämna lite skräp på Bredviksberget. Det är Emmys sista sommarlovsdag dessutom. På onsdag börjar hon första året på gymnasiet. Spännande!

Nu ska jag gå och hänga tvätt, sen ska jag och katten gå och lägga oss. Jonas brukar ansluta en stund efter oss. Katten brukar gå ut i vardagsrummet och tjata på honom att han också ska komma.

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>