Ny vecka

Måndag idag. Ska strax gå och lägga mig, men tänkte skriva ner några rader.

Min dag började väldigt tråkigt. Fick ett dödsbud av en släkting på Jonas sida som gick bort väldigt hastigt igår. :( Jag blev väldigt chockad, för detta hade jag verkligen inte väntat mig. :(

Nu räcker det med dödsfall! I år har min farmor, barnens farmor, min farmors lillasyster, Mattias (han blev mördad), och nu dödsfallet igår då.

Ringde Försäkringkassan för att höra när dom tänkt att betala ut mina pengar. Det var sagt den 25/8, men det kan jag nog glömma. Fick inga besked om nån utbetalning, så jag får helt enkelt ta av mina sparpengar för att kunna betala mina räkningar. Grrrrrrrr!

Vid lunchtid så var jag hos ”min” fysioterapeut, Mari. Jag har ju hälsporre sedan 4 månader tillbaks. Men nu har den blivit lite bättre, så jag behöver inte någon mer stötvågsbehandling (inte just nu iallafall). Har däremot fått ont på utsidan av höger fot, så det fick hon kolla när jag ändå var där. Hon sa att det var en mjukdelsskada eftersom jag gått på väldigt kuperad mark. Så jag ska smörja med Voltaren-salva där.

Sen gick jag hem. Ida var här då och Emmy hade kommit hem från skolan. Jag berättade om dödsfallet för barnen, som ju självklart också blev chockade av händelsen. Ida och jag skulle åka och veckohandla med henne. Hon vill handla på Willys, så vi åkte dit.

När vi handlat klart där så släppte jag av Ida hemma hos sig med sina påsar. Jag och Emmy fortsatte till Coop och storhandlade åt oss. Hem och packa in i kyl och frys. Sätta igång en maskin disk och tvättmaskin nr 2 för dagen. Sen satt jag i soffan en liten stund. Det var nån svensk, svartvit film på tv. Jag gillar såna filmer.

Sen var det dags att laga middag. Idag blev det sprödbakad fisk med potatis. Sen diskmaskin nr 2 igång, samt tvättmaskin nr 3. Neverending story, det där med disk och tvätt. :)

In i duschen och landa i soffan. Vid 20 skrev Emmy och ville bli hämtad hos sin kompis. Hon hade inte kört epan dit idag.

Ja, det var min dag det. Nu ska jag göra kvällssysslorna här, sen krypa ner i sängen med Jonas och Cornis.

Avslutar med en bild på Emmys kanin Herman. Han är född den 11 maj, i Skellefteå. :D

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>