Tisdag

Nu är det återigen kväll. Skriver alltid på kvällarna, och jag måste ha musik i lurarna. Dels för att ”skärma av mig” och dels för att få lite inspiration att skriva.

Jag tog en sovmorgon även idag. Jag har semester nu. Börjar mitt nya jobb nästa vecka, så jag passar på att sova lite. :D Sen är det ju så mysigt att mysa med Cornis, hon sover alltid mellan oss i vår säng varje natt.

Ida kom hit efter sitt jobb (hon slutar kl. 12) och hämtade kokta potatisar som blev över från gårdagens middag. Jag hade tänkt steka upp dom själv idag, men orkade inte. Så Ida fick dom istället. Det var ju bra, då slapp jag kasta dom.

När Ida gått så gick jag ner till trafikskolan som ligger alldeles nära oss för att hämta saker som vi ska ha när vi ska bli handledare för Emmy. Hon blir 16 år om ca 3 veckor och ska då börja övningsköra. Men tack vare att hon har epan så kan hon redan väldigt mycket.

Sedan var det dags att åka och ta det regelbundna cellprovet (tas var tredje år) på sjukhuset. För mig är det jätteviktigt att göra det provet. En nätvän till mig gick nämligen bort i livmoderhalscancer för många år sen, och hon sa till mig (när hon var väldigt sjuk :( ) att aldrig strunta i att lämna cellprov, för det hade hon gjort. Därför upptäcktes inte hennes cancer i tid. Så vart tredje år gör jag detta och tänker då på B.

Efter det så åkte jag och tankade bilen med några liter dyr diesel. Jag åkte även till Djurmagasinet och köpte en ”säng” till Emmys kanin Herman, samt lite att tugga på till honom. Jag överraskade Emmy med det, jag älskar att överraska.

Sen var jag lite lat, så jag och Linus åkte och åt middag på Max. Emmy skulle äta på stan med sin kompis. Jonas fick fixa sig något eget, så han köpte en pizza i den ena restaurangen som ligger i gatuplanet i vårt hyreshus. Väldigt bra att ha restauranger så nära. Vi har även 4 andra matställen i jättenära anslutning till vårt hyreshus (alltså totalt 6 st). Bara att välja och vraka. :D Älskar att bo centralt.

Naturligtvis har jag tvättat även idag. :D Idag blev det två maskiner.

Over and out!

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>