Fredag 8/10

Nu var det ett litet tag sen jag skrev. Det var inte tänkt att vara ett så pass långt uppehåll, men jag skyller på nya jobbet.

Vi är ju en ny arbetsgrupp på 10 personer (men ännu så länge är vi bara 8 st som jobbar, de andra två kommer senare) som ska öppna upp en nygammal demensavdelning. Den har renoverats under ett antal månader (exakt hur många har jag ingen koll på). Renoveringen skulle egentligen vara klar i början av september, men har fått skjutas fram. Så under tiden så har vi 8 personer fått vara utspridda på 3 andra avdelningar på vårt boende. Det har varit rätt jobbigt att bara ha blivit inkastad på en ny avdelning och då lära känna den personalen och deras ”vårdtagare” (boende). Så jag har känt mig rätt trött i huvudet.

Men denna vecka ska vår avdelning ha blivit färdigrenoverad. Det är slutbesiktning i början av nästa vecka, sen ska vi då börja flytta in möbler och inreda så som vi vill ha det och sedan ska det flytta in 15 nya vårdtagare (boende) lite efter hand. Men allt beror på hur det går på slutbesiktningen.

Nåja, vi är inte där än. Idag är det bara fredag och jag har kollat på Doobidoo. Kl. 21 så bytte jag över till Idol. Har börjat följa det lite grann nu. Jag håller på Amena, Erik Elias och Fredrik.

I övrigt är det EPA-problem igen för dottern. Jag är så LESS på denna epa! Den bara krånglar. Jag får migrän bara av att tänka på den. :D

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>