Nästan en månad sen…

… som jag skrev sist. Har många gånger tänkt skriva här, men sen har det aldrig blivit av.

Man jobbar heltid, kommer hem och då ska det lagas mat, tvättas, plocka in och ur diskmaskinen, mata alla djuren, få sig lite egentid, spela Hayday, sova. Sen nästa dag är det samma sak. :D

Jag har blivit besatt av ekonomi. Följer många bra ekonomikonton på Instagram som jag blir så himla inspirerad av.

Jag köper fonder, räknar på min ekonomi (vad kan jag spara in på, hur kan jag kategorisera allt, hur mycket ska jag spara i varje kategori, kollar in hur det går med fonderna, osv). Ja, är en aningens besatt, för det är så himla kul!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och spela Hayday. Börjar kl.12 imorron. Ska vara där en stund innan och ta ett snabbtest (covid). Dotterns pojkvän fick reda på att han hade corona igår, så jag blev hemskickad från jobbet igår och har varit även hemma idag. Detta för att min chef skulle kolla upp vilka riktlinjer som gäller för oss som jobbar på äldreboende. Vår samordnare ringde mig idag, så jag får lov att jobba imorron, har ju tagit 3 sprutor och varken jag eller dottern har symtom.

Eftersom jag börjar strax före 12 så behöver jag inte somna så tidigt, så idag kan jag och maken kolla på ”Sommaren med släkten” och ”Helt perfekt” som visas på Kanal5 senare ikväll/natt. Skitroliga program, måste ses om man inte gjort det! Men först lite Hayday-spelande i sängen som sagt. Tillsammans med katterna. <3

Lämna en kommentar

Kommentera

Använd gärna Gravatars i kommentarerna.

XHTML: Dessa kan du använda: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>