Nej, detta har inte blivit en renordlat receptblogg, men jag vill gärna dela med mig av detta fiskrecept.
Ingredienser:
* 1 pkt (400 g) djupfryst fisk (t.ex. torsk)
* 2 msk smör
* 2 msk vetemjöl
* 1 burk/förpackning krossade tomater
* ½ fiskbuljongtärning
* 1-2 paprikor (jag använder röd paprika)
* ½ dl vatten (ev. lite mer vid behov)
* Dill
* Persilja
Gör så här:
1. Tina fisken så mycket att den går att skära i tärningar.
2. Fräs samman mjöl och margarin.
3. Häll i tomatkrossen och låt koka upp.
4. Tillsätt fisken, buljongtärningen, paprika och vatten.
5. Låt sjuda i ca 10 minuter, spä med mera vatten om så behövs.
6. Blanda till sist i dill och persilja och låt det bli genomvarmt.
Servera med potatis. (Men jag gör helst pressad potatis till denna rätt).
Det är bara att erkänna, mycket av dina tankar och funderingar kretsar kring mat. :D
<3
Låter gott! Det ska jag prova ngn dag.