Trött katt

Lämna en kommentar

Fredag

Äntligen är denna trötta vecka slut. Jag har verkligen varit extra trött, och det redan sedan förra helgen. Då tvingade vi (jag och maken) ut oss på lite geocaching. Alltid skönt att få komma ut och röra sig i naturen.

Jag jobbade kväll i måndags. I tisdags morse skulle jag jobba dag, men kände mig yr när jag klev upp, så jag stannade hemma från jobbet. Var hemma från jobbet även på onsdagen. Sonen fyllde även år i onsdags, 23 blev han. Fikade här hemma på kvällen, barnens pappa var här och fikade med oss.

Sen jobbade jag då kväll på jobbet igår. Det gick bra, men var verkligen jättetrött. Samma imorse, jag väldigt trött när alarmet ringde kl. 04.50, men jag var ändå lite piggare på jobbet sen. Jag, Emma och Kattis jobbade på bra idag, så vi gick hem kl. 14. Skönt att köra bilen hem i dagsljus. :)

Tänkte avsluta med lite bilder.

Julklapp från äldsta dottern. Jag älskar denna oranga serie från Rituals.

Julklapp från sonen. :) Hoppas få tid att spela lite mer snart. :)
Julafton hos mina föräldrar. :)

Håkis tar igen sig på julafton. :)
Vår gran. Det är en plastgran från Clas Ohlsson. Fick den av Jonas föräldrar 2016.
Lämna en kommentar

EFIT 190106

Stoppa pressarna, jag har varit med i EFIT. :p

10.00:Hej Google – prata med Sveriges Radio”, säger jag rakt ut i luften och vips, radion sätts på. Detta är en av julklapparna från makens föräldrar. Kul leksak. :p
11.00: Jag sitter vid köksbordet och läser lite nyheter, surfar runt och dricker mitt kaffe.
12.00: Vi är ute och cachar. Tyvärr blev bilden felvänd här.
13.00: Vi hittade en cache.
14.00: Nu har vi cachat klart. Vi hittade endast 3 st idag. :(
Vi mellanlandar hemma för att gå på toaletten samt hämta äldsta dottern. Nu är det dags att åka till Ica Maxi för att veckohandla lite.
15.00: Så, veckohandlingen är klar.
16.00: Middagsdags. Idag blir det Korv Stroganoff med ris. Här nere i Blekinge finns ju inte den goda Norrlandsfalukorven från Nyhléns Hugosons, så vi får testa ett annat märke. Den falukorven köper vi INTE fler gånger kan jag säga! Maten gick att äta, men så värst god var inte falukorven.
17.00: Lite vila efter middagen.
18.00: Har ”skrivit” nästa veckas middagar. Helgen får vara tom ett tag till.
8 Kommentarer

Lördag

Igår fick vi ett felmeddelande på vår bil när jag och döttrarna var ute och körde. Vi var nära hemmet, så jag körde direkt in på parkeringen. 

Jonas fick en tid för service på onsdag nu till veckan, men det är lite dumt att köra då. Vi jobbar ju båda två. 

Så vi bestämde oss för att köra in den till verkstan i Karlskrona idag. Som tur väl var så kunde vi låna mina föräldrars bil. Jonas fick köra efter mig med vår bil. Vi bestämde att han skulle blinka med helljusen om det skulle vara något med bilen. Ida fick hålla koll på det i sidospegeln, jag var ju tvungen att hålla koll på vägen framför mig. 

Som tur väl var så gick det bra att få bilen in till Karlskrona utan strul. Nu ska vi bara se vad som är felet och hur mycket det kostar. Vi ska ju köpa en mindre och lite nyare bil, men helst inte riktigt än.  

När vi hade kört in bilen dit så passade vi på att veckohandla på Ica Maxi, inte kul att göra det utan bil sen. 

1 Kommentar

Oj oj…

Nu var det ett tag sen jag skrev här minsann…

Mycket har ju hunnit ändrats sen dess. 

Jag har gift mig, sagt upp mig från jobbet på operation i Piteå,  fått nytt jobb, (men samma) i Karlshamn, flyttat 130 mil till Ronneby…  

Nu ikväll fick jag uppdatera bloggen också, gillar inte den nya designen så värst, men med som allt annat så vänjer man sig väl. 

Lämna en kommentar

Semlor på jobbet

Igår bjöd chefen på semlor. Men jag åt ingen. För det första så hade dom inga glutenfria semlor. Och för det andra så har jag sockerstopp igen. :) Mår så mycket bättre utan detta eländiga socker. Men 50 personer på jobbet var iallafall glada för semlorna. :)

 

Lämna en kommentar

Gympa på jobbet

Vi har börjat ha gympa på jobbet. Jag (undersköterska) och två andra kollegor (en operationssjuksköterska och en anestesisjuksköterska) är värdegrundsansvariga, och det är vi tre som leder gympan. 

Så alla tisdagar, onsdagar och torsdagar kl. 7.25, står 15-25 st blåklädda operationspersonal i personalrummet och gör DENNA gympan. Alla kan inte vara med pga de har patienter eller har någon annan viktig syssla. Det är inget måste att vara med även om det är kul när så många som möjligt är med. 

Roligt är det! Kan rekommenderas på andra arbetsplatser. 

Till våren ska vi förhoppningsvis dra igång med ännu en hälsofrämjande sak. 

Lämna en kommentar

11 februari

Nu var det ett tag sen sist, igen. Tänker ofta att ”nu ska jag skriva lite i bloggen”, men det fastnar alltid vid en tanke. 

Jag längtar till våren nu, och som tur väl är så kommer den närmare, även om det är en bit kvar. Men dagarna blir allt ljusare och ljusare. :) 


På vår framsida. Huset som skymtar är mitt förra jobb, demensboendet. Nånstans där emellan oss och boendet finns det ett rött staket som inte syns nu pga all snö. 


Vår baksida. Snön når upp till Emmys studsmatta. Spåren i snön har Linus och Emmy gått upp då dom varit på baksidan.  


Tulpaner i solskenet. 

Imorgon är det dags för ännu en jobbvecka, en 4-dagars denna vecka. Jag är ju ledig varannan fredag. Skönt med en 4-dagars vecka. Har dock erbjudit mig att arbeta alla fredagar (pga att operationerna kanske ska utökas på fredagarna), men då mot att jag får kortare arbetsdagar i veckorna. 

Nu ska jag dock strax gå och förbereda inför jobbdagen, det gör jag varje kväll. :) Sen ska jag sova. 

Lämna en kommentar

Snöskiten

Nu räcker det med snö. Denna bilder tog jag i onsdags. Idag, fredag, så har det fallit ÄNNU mer snö. :(

 

Lämna en kommentar

Snart december

Fotade detta på altandörren igår. :) 

 

 

 

 

 

 

 

1 Kommentar