Lördag

Igår fick vi ett felmeddelande på vår bil när jag och döttrarna var ute och körde. Vi var nära hemmet, så jag körde direkt in på parkeringen. 

Jonas fick en tid för service på onsdag nu til veckan, men det är lite dumt att köra då. Vi jobbar ju båda två. 

Så vi bestämde oss för att köra in den till verkstan i Karlskrona idag. Som tur väl var så kunde vi låna mina föräldrars bil. Jonas fick köra efter mig med vår bil. Vi bestämde att han skulle blinka med helljusen om det skulle vara något med bilen. Ida fick hålla koll på det i sidospegeln, jag var ju tvungen att hålla koll på vägen framför mig. 

Som tur väl var så gick det bra att få bilen in till Karlskrona utan strul. Nu ska vi bara se vad som är felet och hur mycket det kostar. Vi ska ju köpa en mindre och lite nyare bil, men helst inte riktigt än.  

När vi hade kört in bilen dit så passade vi på att veckohandla på Ica Maxi, inte kul att göra det utan bil sen. 

1 Kommentar

Oj oj…

Nu var det ett tag sen jag skrev här minsann…

Mycket har ju hunnit ändrats sen dess. 

Jag har gift mig, sagt upp mig från jobbet på operation i Piteå,  fått nytt jobb, (men samma) i Karlshamn, flyttat 130 mil till Ronneby…  

Nu ikväll fick jag uppdatera bloggen också, gillar inte den nya designen så värst, men med som allt annat så vänjer man sig väl. 

Lämna en kommentar

Semlor på jobbet

Igår bjöd chefen på semlor. Men jag åt ingen. För det första så hade dom inga glutenfria semlor. Och för det andra så har jag sockerstopp igen. :) Mår så mycket bättre utan detta eländiga socker. Men 50 personer på jobbet var iallafall glada för semlorna. :)

 

Lämna en kommentar

Gympa på jobbet

Vi har börjat ha gympa på jobbet. Jag (undersköterska) och två andra kollegor (en operationssjuksköterska och en anestesisjuksköterska) är värdegrundsansvariga, och det är vi tre som leder gympan. 

Så alla tisdagar, onsdagar och torsdagar kl. 7.25, står 15-25 st blåklädda operationspersonal i personalrummet och gör DENNA gympan. Alla kan inte vara med pga de har patienter eller har någon annan viktig syssla. Det är inget måste att vara med även om det är kul när så många som möjligt är med. 

Roligt är det! Kan rekommenderas på andra arbetsplatser. 

Till våren ska vi förhoppningsvis dra igång med ännu en hälsofrämjande sak. 

Lämna en kommentar

11 februari

Nu var det ett tag sen sist, igen. Tänker ofta att ”nu ska jag skriva lite i bloggen”, men det fastnar alltid vid en tanke. 

Jag längtar till våren nu, och som tur väl är så kommer den närmare, även om det är en bit kvar. Men dagarna blir allt ljusare och ljusare. :) 


På vår framsida. Huset som skymtar är mitt förra jobb, demensboendet. Nånstans där emellan oss och boendet finns det ett rött staket som inte syns nu pga all snö. 


Vår baksida. Snön når upp till Emmys studsmatta. Spåren i snön har Linus och Emmy gått upp då dom varit på baksidan.  


Tulpaner i solskenet. 

Imorgon är det dags för ännu en jobbvecka, en 4-dagars denna vecka. Jag är ju ledig varannan fredag. Skönt med en 4-dagars vecka. Har dock erbjudit mig att arbeta alla fredagar (pga att operationerna kanske ska utökas på fredagarna), men då mot att jag får kortare arbetsdagar i veckorna. 

Nu ska jag dock strax gå och förbereda inför jobbdagen, det gör jag varje kväll. :) Sen ska jag sova. 

Lämna en kommentar

Snöskiten

Nu räcker det med snö. Denna bilder tog jag i onsdags. Idag, fredag, så har det fallit ÄNNU mer snö. :(

 

Lämna en kommentar

Snart december

Fotade detta på altandörren igår. :) 

 

 

 

 

 

 

 

1 Kommentar

Buzzador – Yoggi Dröm

Jag har äntligen fått buzza igen. Tyvärr händer det alltför sällan. :( Kanske borde man sluta med detta? :( 

Nåväl, jag fick testa Yoggi Dröm. Jag valde att hämta ut två 8-pack då jag redan testat 1-litrarna på egen hand. 

Yoggi Dröm är jättegoda, men TYVÄRR innehåller dom alldeles för mycket socker. Att äta en Yoggi Dröm är samma sak som att dricka läsk.

SÅ tråkigt att man inte kan göra yoghurtar med mindre socker. Men de gör väl det kunderna vill ha, tyvärr. Önskar att fler upptäckte hur stor skillnad det gör med ens kropp att äta mindre socker. Gillar man socker så gillar man Yoggi Dröm. 

Lämna en kommentar

EFIT 170910

Då är jag med igen. :) Kommer snart att skriva ett renodlat blogginlägg för de läsare som jag inte har kvar längre. :D 

Men här kommer iallafall dagens EFIT-bidrag från mig. 

 

3 Kommentarer